/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Köztársasági Díj vasárnap a galoppon

 

November utolsó hétvégéjén változatlanul zárt kapukkal folytatódik a lóversenyszezon. Vasárnap minden tekintet a telivérekre szegeződik, a hangulatot 300.000 Ft jackpot fokozza. A világ legnépszerűbb lovas játékát, a Kincsem+ futamot 15:15-kor futják, 150 millió forint jackpottal, játszani a bet.lovi.hu hivatalos oldalon és a lottózókban lehet. A hazai futamokat online követhetik az érdeklődők a Kincsem Park honlapján, illetve a bet.lovi.hu és a lovifogadas.hu oldalakon.

Az első futamot 11:00-kor futják hét indulóval, fél órával később a Kedvesi József Emlékverseny Hendikep résztvevői lépnek pályára. A nap harmadik és hetedik futamában is elveszítheti nyeretlenségét egy-egy szerencsés telivér. Az 1600 méteres Sárkányfű Hendikepben Hurrikán (2) képviseli a legjobb esélyt. A Németh Ferenc Emlékkupa sorozat már a hatodik állomásánál jár, a szaklap Expect No Mercy (4) mellett tette le a voksát.
A napi főverseny az 1900 méteres Akaba – Köztársasági Díj lesz 100.000 Ft jackpottal, hatan küzdenek majd meg a győzelemért. Vajon Wasmy és Suták Csenge meg tudják ismételni a múlt heti szenzációs teljesítményüket? Az idomári vélemények az E-Turfon és a Lovifogadás Facebook oldalán olvashatóak.
Zárásként 2200 méteren kerül megrendezésre a másodosztályú Horák János Emlékverseny Hendikep.

Fotó: Koposdi Nikolett

SHARE THIS