/ by /   Friss hírek / 0 comments

A közönség már döntött

A tavalyi évhez hasonlóan idén ismét szavazással dől el az “Év Lova” cím sorsa. A szavazás során 6 csoport véleményét veszi alapul a versenyszervező, ez alapján alakul ki a végső sorrend. Az idei évben is a következő csoportok, szervezetek szavaznak:
Közönség, a Kincsem Park szavazó felületén
Versenyszervező
Magyar Lovaregylet
Magyarországi Galopp Versenylótenyésztők Egyesülete
Magyarországi Angol Telivérfuttatók Egyesülete
Galopp Idomárok és Lovasok Egyesülete

Minden csoport az ajánlott 5 telivér közül egy lovat választhat. A közönség szavazás már véget ért, náluk Charlie Firpo győzött. A szakmai szervezetek szavazatát december 16-ig írásban várjuk az andras.krebs@kincsempark.hu címre. A hat csoport szavazat alapján alakul ki az Év Lova sorrendje. A 2020-as esztendő  “Év Lova” az lesz, akit a szervezetek és a közönség szavazata alapján a legtöbben rangsorolnak az első helyre. Így összesen 6 első helyet szerezhet egy ló. Amennyiben holtverseny alakul ki, akkor a Versenyszervező szavazata dönt.

A közönség szavazatait összesítve az alábbi eredmény született. Az érvényes 946 szavazatból 289 voksot kapott Charlie Firpo, 224 szavazatot Golden Sea, 210 szavazatot Impression, 158 szavazatot Cirfandli és 65 voksot Faust.

A szavazók között sorsoltunk, a Kincsem Park csomagot dr. Rátz Veronika nyerte.

Gratulálunk!
Köszönjük a nagy számú részvételt!

SHARE THIS