/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ászári Díj vasárnap a galoppon

December 13-án ismét a telivérek uralják a Kincsem Parkot. A zárt kapus versenynapot 500.000 Ft jackpot és nyolc futam teszi izgalmassá. A versenyek online követhetőek a Kincsem Park holnapján, illetve a bet.lovi.hu és a lovifogadas.hu weboldalakon. A Kincsem+ futamot 15:15-kor futják, a jackpot 300 millió Ft lesz, minden lottózóban lehet rá játszani!

A nap első futama a Caissot Hendikep lesz 11 órakor, hat telivért látunk a startnál. Fél órával később a nyeretlen kétévesek lépnek pályára. A nap harmadik futamában az előző hétvégén komoly formával nyerő Humbuk (1) a szaklap favoritja.
A napi főverseny az 1.500.000 Ft összdíjazású Ászári Díj lesz 1400 méteren. A favorit Frankel fia, a nálunk még veretlen Blazing Comet (4), de az egész évben remekül teljesítő Morita Menantie (1) és Shammah (6) is jó esélyt képvisel. Az idomári vélemények az E-Turfon és a Lovifogadás facebook oldalán olvashatóak.
Az 1600 méteres Bényi Zoltán “Pinokkio” Emlékversenyben Expect No Mercy (3) és Theblacklist (4) is győzelem után áll starthoz. 13:30-kor a Greenpeace Hendikep indulóinak lehet drukkolni, majd fél órával később a Tata-Remeteségi Hendikep következik. Zárásként a remek zsokéra és trénerre, Köteles Bertalanra emlékezünk egy 2200 méteres versennyel.

Drukkoljunk együtt a telivéreknek online!

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS