/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Ménesek Díja, Liga finálé

Kilenc futamos ügetőversenynap lesz december 19-én, szombaton a Kincsem Parkban zárt kapuk mellett. A 14:00 órakor induló versenynapot online követhetik a bet.lovi.hu oldalon és a többi ismert online csatornán, a fogadásokat 500.000 forint jackpot és a délutáni Kincsem+ futam teszi teljessé.
A legjelentősebb futamban eldől a Nemzeti Ügető Liga sorsa is, részletesebb esély elemzést itt olvashatnak. Nehéz dolga lesz a Liga sikerre is esélyes címvédőnek, Zsenerőznek, mert ott lesz a startnál két fő riválisa Borutka és Horváth György kezében Atomanti M is. Rajtuk kívül is komoly lovak indulnak, elég csak a kiváló négyéves friss nagydíjnyerő, Alfa Boy nevét megemlíteni. A 16:30-kor kezdődő futamban 100.000 forint jackpot várja a hármasbefutó játékosokat.
A versenynapon a hazai ügetősportért fáradhatatlanul dolgozó és kiemelkedő tudással rendelkező tenyésztési szakemberekre emlékezünk. A nap első futama 2400 méterre kerül megrendezésre. Az amatőrstátuszú hajtók jackpotos versenyben indulnak a harmadik futamban. A kiemelt verseny mellett jó lovak indulnak a nap másik jelentős futamában, a Dr. Papp Tibor Emlékversenyben. Az 1,2 millió forinttal díjazott versenyben Unno Del Duomo lesz a legnagyobb esélyes, ebben a futamban a hármasbefutóban lesz jackpot.

Jó szórakozást és izgalmas versenyeket kívánunk online!

Program: https://kincsempark.hu/ugeto-versenyprogram/?datum=2020.12.19

Szöveg: Krebs András

Fotó: Maróti Edit

SHARE THIS