/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Háromévesek Versenye

Március utolsó hétvégéjén kerül lefutásra a Háromévesek Versenye 1600 méteren. Az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják, Turbináról eddigi eredményei alapján olvashatnak összefoglalót.

Power Dose, Impossible Star (Stanislav Georgiev): Power Dose kapcsán nem volt tervben még, hogy most indítjuk, de szeretnénk ha áprilisban starthoz állna Pozsonyban, így tökéletes felhozóverseny lesz ez a számára, ezután döntünk majd a továbbiakról. Jól dolgozik, az első két hely valamelyikére várom.
Impossible Starral az a cél, hogy megismerje a versenypályát, gyakorlatilag ez egy tanulóverseny lesz neki, a felkészülése rendben zajlott.

Sambo (Bakos Gábor): Formában van, jó munkák után fog starthoz állni. Eredményes szereplést várok tőle.

Paidge (Jozef Rosival): Első versenyét futja az idén, a többiek esetében is kérdéses, hogy hogyan teleltek. Legutóbb novemberben állt starthoz 1200 méteren, ekkor a harmadik helyet szerezte meg. Nagyon jól dolgozott, így az első három hely valamelyikére várom.

Turbina: Első versenyében Power Dose mögött végzett a második helyen, majd második startjára elveszítette nyeretlenségét. A hazai tenyésztésű lovak részére megrendezett 1400 méteres Kerekes Gábor Emlékverseny – Magyar Kétévesek Nagydíjában a harmadik helyen zárt, győzelme sem lenne meglepetés.

Fotó: Szima Roland

SHARE THIS