/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Sütvényi Díj

Április első hétvégéjén kerül megrendezésre az 1200 méteres Sütvényi Díj öt indulóval. A futam összdíjazása 1.400.000 Ft. Az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják.

Báthory (Kovács Sándor): Téli pihenője után jó kondícióban jött vissza, egy kis plusz súly még van rajta, de jól dolgozik. Az első három hely valamelyikére várom.

Vain Hope, Oba Hara (Stanislav Georgiev): Vain Hope jól dolgozott, nem kapott erős munkát. Ez számára egy felhozóverseny lesz a Csekonics József Emlékversenyre. Amennyiben jól alakul a versenye az első két hely valamelyikére várom.
Oba Hara sem készült kifejezetten gyorsmunkával, kondíciómunkát mentünk vele, hiszen decemberben még versenyzett. Az előzetes terveink szerint április végén fut Pozsonyban, így ez számára is egy felkészülés lesz, ha az első három, vagy négy hely valamelyikére odaérne annak már örülnék.

Turn Me On (Zaláné Nyulasi Fruzsina): Jól dolgozik és jó formában is van, a táv kicsit rövid lesz neki, de ehhez mérten kapta a munkákat. Az első három hely valamelyikére várom.

Love Forever (Fézer Róbert): Nincs nálam régóta, kondíciómunákat ment, biztatóan dolgozik. Nagy reményekkel vágunk neki az idei szezonnak.

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS