/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Újoncok bemutatása

Az alábbi cikkünkben az április első hétvégéjén starthoz álló, a Kincsem Parkban még nem futott hároméveseket mutatjuk be az idomári vélemények alapján.

Seventh Sense (Szuna Szabolcs): Egyre jobban dolgozik, de még nagyon zöld, így első futásra nem várom őt az első három helyre, középmezőnybe inkább. Ha jól sül el minden, akkor elérhet egy pénzes helyezést.

Brownie (Kovács-Bakos Szilvia): Jól dolgozik, de még kelleni fog neki a futás, most megismeri a pályát. Pénzes helyezésben bízom, ha az első háromba lesz nagyon meg leszek vele elégedve.

Giulia (Kovács Sándor): Könnyű munkákkal készült, jól mozog, kicsit idegesebb természetű. Amatőr lovagolja éppen azért, hogy bottal se legyen piszkálva, tisztes helytállást várunk tőle, bízunk a korrekt szereplésében.

Hungarian Legend, Attick Queen, Medox (Stanislav Georgiev): Hungarian Legend jól dolgozik, rendben volt a felkészülése, jó futást várok tőle, de nem kifejezetten győzelmet. Korrekt szereplésben bízom.
Attick Queen érzékeny kanca, nem várok tőle komoly eredményt, viszont ha akar, akkor tud is menni, de óvatosan kell vele bánni. Tanulóverseny lesz ez számára.
Medoxnál a táv a kérdés, lehet, hogy az 1100 méter kicsit rövid lesz neki, inkább az 1400 méter lenne ideális. Később komolyabb versenyeket tervezünk vele, most azért áll starthoz, hogy értse miről van szó, korrekt futást várok tőle.

Ice Venom, Dubai Tigress (Bakos Gábor): Bizalommal indulnak mindketten, jól dolgoztak, véleményem szerint Dubai Tigressnek könnyebb lesz a versenye.

SHARE THIS