/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Fenékpusztai Díj

Április 11-én kerül lefutásra az 1400 méteres Fenékpusztai Díj hat indulóval. Az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják.

Denis The Diva (Kovács Sándor): Sikerült az első napon futni vele, a lovasa változatlan, az engedményt is le tudja venni. Bízunk benne, hogy az első három hely valamelyikére odaér.

Trip Jone Decerisy, Can’t Beat It (Pap Gabriella): Trip Jone Decerisy nagyon jól dolgozik, győzelmet várok tőle. Nagy ellenfele Levendula lehet, stabil, jó formái voltak tavaly is.
Can’t Beat It szívesen dolgozik, kipihente magát. Könyökvédővel fut, ami még kérdésessé teszi a teljesítményét, emellett Trip Jone Decerisyvel ellentétben idén először áll starthoz. Pénzes helyezést várok tőle.

Levendula (Kreka István): Idén először lép pályára, ez nehezítő körülmény lesz számára. A felkészülése zavartalan volt, ezért úgy gondoltuk, hogy itt az ideje, hogy újra versenyezzen. Bízunk állandó stabil formájában.

Goddess of War (Stanislav Georgiev): Kondíciómunkákkal készült, szeretnénk, ha lenne egy futás a lábában, nem várunk tőle nagy eredményt még.

Sword of Lucky (Ribárszki Sándor): Jól dolgozik, majdnem egy éve nem állt starthoz, nem erőltettük, bemelegítő verseny lesz számára. Bízunk benne, az ellenfelek erősek.

Fotó: Fias Bettina

 

SHARE THIS