/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Statisztika 8 versenynap után


Beléptünk az áprilisba, így érdemes kicsit áttekinteni a statisztikákat, hogy ki hogy áll. Jelenleg majd minden kategóriában nagyon szoros a versengés, néhol csak pár ezer forint a különbség. A nagydíjak közeledtével ez vélhetően változni fog, de most nézzük, hogy kinek hogy sikerült a szezon első negyede.

Idomárok
Csordás Emil (4,2 millió forint nyeremény), Nagy Ferenc II. (3,6 MFt) és Fazekas Imre ( 3,2 MFt) 8-8-8 győzelemmel jelezte, hogy nem sokat tétlenkedtek a téli hónapokban. Őket Kolozsi László (2,9 MFt), Hajnal Tibor (2,8 MFt) és Horváth Zoltán (2,5 MFt) követi.
Hajtók
Nagy Ferenc II. a listavezető 6 győzelemmel, majd jön Kolozsi László, Csordás Emil, Lakatos Csaba, Miskolcsik Valentin és Weber Zsolt 4-4 győzelemmel. Utánuk Vezér Emese, Fazekas Imre, Horváth György és Angyal Andor következik 3-3 sikerrel. Fazekas Andreát is ki kell emelni, hiszen az profik és az amatőrök között is érdekelt, előbbi kategóriát vezeti 3 sikerrel.
Istálló
Nagy Ferenc II. és Komáromi Krisztina, azaz a Mount Istálló (8 győzelem, 3,6 MFt) vezet a Laura (5 győzelem, 2,6 MFt) és a Pimri (4 győzelem, 1,7 MFt) Istállók előtt.

A Sennyey Géza Emlékverseny nyerő Unno del Duomo 1.125.000 forint nyereménnyel a ranglista élén áll. Adriana Asti (750.000 Ft) és Usain (740.000 Ft) még dobogós.
Apamén
A vizsgált időszakot SJ’s Photo vezeti 6 győzelemmel és 2,8 millió forint nyereménnyel.
Tenyésztő
A sokszoros champion Kabala Ménes Kft. már magabiztosan vezet 12 győzelemmel és 6,4 millió forint megnyert versenydíjjal. Kulik Ferenc (7 győzelem, 2,9 MFt) és az AMMA istálló (4 győzelem, 2,2 MFt) még a dobogós.

Szöveg: Krebs András

SHARE THIS