/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Igazgatósági Díj

A 2000 méteres Igazgatósági Díjban hat lovat adtak indulónak, az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják.

First Thought (Deák György): Tavaly egész évben problémás volt a herélés miatt, nem talált magára. Idén kezdte el magát mutatni, emiatt futott a Megnyitó Versenyben, azóta jött is előre, ez lehet a legideálisabb táv számára. Az első három hely valamelyikére várom.

Tizedes (Stanislav Georgiev): Tavaly az egész szezont végigversenyezte, a felkészülése rendben zajlott, sok gyorsmunkát még nem kapott, még nincs top formában. Ha az első három hely valamelyikére odaér elégedett leszek.

Lucifer (Ribárszki Sándor): Még nincs formában, inkább a gyeppályás futamok kedveznek neki. Bízom benne, hogy az első öt hely valamelyikére odaér.

Stone Sober (Zaláné Nyulasi Fruzsina): First Thought és Amazing Allegra lehet az ellenfele, jó munkaformái vannak, az első három hely valamelyikére várom.

Amazing Allegra (Kovács Sándor): Nagyon eredményesen zárta a tavalyi versenyszezont, négy győzelem szól a neve mellett, köztük a Lovaregyleti Díj. Jelenleg is jó formában van, a táv kicsit lehetne hosszabb, de a szintetikus pályát kifejezetten szereti. Jó futást várunk tőle.

Tiltott gyümölcs (Sztojka Rudolf): Jól dolgozott, jól érzi magát, bízunk benne, hogy a hosszútáv is kedvezni fog neki.

Fotó: Csákány-Dedics Fruzsina

 

SHARE THIS