/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Káposztásmegyeri Díj

Elérkeztünk a szezon első kiemelt versenyéhez, vasárnap futják az 1400 méteres Káposztásmegyeri Díjat. Az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják.

Báthory, Simply The Best (Kovács Sándor): Báthory első futása jól sikerült, jó formában van. Az első három hely valamelyikére várjuk.
Simply is jó formában van, valószínűleg kell még neki egy futás, őt is az első három hely valamelyikére várjuk.

Cirfandli (Stanislav Georgiev): Kipihente a tavalyi szezont, rendben zajlott a felkészülése. Több kondíciómunkát kapott, az utolsó héten két alkalommal ment gyorsmunkát. Ez számára egy felhozóverseny lesz, májusban fut majd Milánóban. Bízom benne, hogy az első két hely valamelyikén végez majd.

Dante’s Peak (Deák György): Van már idén benne egy jó futás, jól dolgozik. Nem terveztük, hogy szintetikus pályán indul majd, de teszünk egy próbát.  Top formában van, az első három hely valamelyikére várom.

Blazing Comet (Pap Gabriella): Nagyon jól dolgozott, bár a felkészítése kicsit tovább tartott, mint ahogy terveztük, ennek ellenére jól sikerült. Az ellenfelek nagyon erősek, izgalmas futamnak nézünk elébe, az első öt hely valamelyikére várom.

Csalán (Dejan Davidovic): Jól dolgozott és jól teljesítette a szintidőt is. Bár kihagyott egy kicsit, de ennek ellenére, ha a régi formáját hozni tudja az első öt hely valamelyikére odaérhet.

Fotó: Csákány-Dedics Fruzsina

SHARE THIS