/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Vélemények a Pulay Kornél Emlékversenyről

Április 17-én, szombaton újabb kiemelt verseny következik az ügetőn, a Pulay Kornél Emlékversenyben nyolcan állnak majd starthoz a végső győzelem reményében.
A nagydíj előtt a szakemberek így vélekednek a lovaik esélyeiről:

Balogh Bernadett, megbízott idomár:
Promo Kemp jó kedvvel, kíméletes munkákkal készült. A cél az volt, hogy frissen tartsuk erre a megmérettetésre. Tisztes helytállást várunk tőle.
Alexander U.R. munkában jól mozgott. Idei versenyeiben hűen adta tudását, mindig jól teljesített, ugyanezt várjuk most is, egy jobb helyezés reményében áll starthoz. Legnagyobb ellenfélnek Unno del Duomo-t és Adriana Asti-t tartom.

Kovács Dóra, idomár:
Unno del Duomo
jobb kondícióban várja ezt a megmérettetést, mint amilyenben legutóbbi versenyében volt, ezért bízom abban, hogy meg tudjuk nyerni ezt a kiemelt versenyt. Mindenkit komoly ellenfélnek tekintünk!

Veljko Mazsity, idomár:
Adriana Asti munkaformáival összességében elégedett vagyok, bár az elmúlt napokban nem voltak ideálisak a feltételek az otthoni munkák során. Jól átfutott versenyben dobogós helyezést várok tőle ezúttal is. Legnagyobb ellenfélnek Unno del Duomo-t tartom.

Fazekas Imre, idomár:
Két idomítottam vesz részt a nagydíjban. Longines először fut kiemelt versenyben, munkában jól ment, sokat nyugodott, ha minden jól alakul, az élmezőnyben köthet ki.
Nileo hosszabb kényszerpihenő után áll starthoz. A próbafutamban jól mozgott, eredményes futásában bízunk, pénzes helyre szeretnénk érni.

Kolozsi László, idomár:
Újrázz! jó kondícióban és jó formában érkezik a versenyre. Az ellenfelek nagyon erősek, de lovam munkaformái alapján egy pénzes helyezésben bízom. Unno del Duomo és Adriana Asti a legnagyobb esélyese a nagydíjnak.

Vince Béla, tulajdonos:
Zsenerőz
munkában javult, reméljük korrigálni tud és ezúttal már dobogón végez. A legnagyobb ellenfél véleményem szerint Unno del Duomo lehet majd.

A Turf tippje a kiemelt versenyre:
Unnod el Duomo – Adriana Asti – Longines – Alexander U.R.

A tízfutamos versenynap 14.00 órakor kezdődik, a Pulay Kornél Emlékversenyt 18.00 órakor indítják!

SHARE THIS