/ by /   A nap híre, Hazai ügető hírek / 0 comments

Pulay Kornél Emlékverseny szombaton

10 futam, 1 kiemelt verseny, 200.000 forint jackpot és 99 ügető várja a sport szerelmeseit szombat délután. A világjárvány miatt továbbra is zárt kapuk mellett futnak a versenylovak a futamokat a bet.lovi.hu és a kincsempark.hu oldalon élőben lehet követni.

Már a 13:30-as próbafutam is érdekes lesz, hiszen programon szerepel a tavalyi szezon legjobb kétévese a veretlen Csak a szél. Jó lovak állnak starthoz a nap második futamában, a Masterpiece Hendikepben, a tíz lovas mezőnyben Vitália (4), Salihamidzis (5) és Uptown Boy M (3) képviseli a legjobb esélyt. A 15:30-kor induló Kincsem Park Kupában kiegyenlített és népes mezőny indul, Apollo Creed (1) és Zadar M (5) az elsősorból kitűnik.
Night Lady Díjban olyan klasszisok indulnak, mint Zolta (2), Alfa Boy (4), Zóna (6) és Unika Vik (3).
A versenynap legrangosabb futama a Pulay Kornél Emlékverseny lesz 1900 méteres távon. A nyolc lovas mezőnyben autóstarttal Unno del Duomo (2) most első esély és visszavághat a legutóbbi legyőzőjének Adriana Astinak (3). Alexander U.R. most is ott lesz a mezőnyben, aki a Bródyban legutóbb mögöttük végzett. A verseny másik nagy kérdése, hogy a 20 versenyt nyerő Longines hogyan fog mozogni pályafutása első nagydíjában? A favoritokon kívül meg kell említeni még a kétszeres Ügetőliga győztes Zsenerőzt. A betegségéből felépülő hatéves hiba nélkül és várásra hajtva komoly meglepetést okozhat.

Versenyprogram

Fotó: Péter Réka

SHARE THIS