/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Gróf Erdődy Rudolf Emlékverseny

A jobb háromévesek mérik össze tudásukat április 18-án az évjárat első jelentős futamában, az 1400 méteres Gróf Erdődy Rudolf Emlékversenyben, az alábbiakban az idomári vélemények olvashatóak.

Melmet (Zaláné Nyulasi Fruzsina): Jó formában van, jól dolgozott, könnyű munkákkal készült a Pestmegyei Hendikep után. A távlati célunk Németország, meglátjuk az 1400 méteres verseny után, hogy a Nemzeti Díj is szóba jöhet-e, vagy csak az 1200 méteres németországi verseny. Győzelmet várok tőle.

Diadora Sts, Friendly Fenomen (Kovács Sándor): Friendly Fenomen nagyon sokat javult, az 1400 méter talán még nem lesz hosszú neki. Jó formában van, pénzes helyezést várunk tőle.
Diadora Sts számára ez egy felhozóverseny lesz a Nemzeti Díjra, még nem érte el top formáját, de közelít hozzá. Küzdelembe várjuk őt is.

Marshmallow (Pap Gabriella): Véleményem szerint hátrányára válik, hogy nincs benne egy futás, de ez még akkor nem fért bele. Jól dolgozik és mindenképpen az első három hely valamelyikére várom. A futamban induló lovak azonos képességűek, nehéz megmondani ki hova fog érni.

Light Blue Sky (Fézer Róbert): Nagyon jól dolgozott, küzdelembe várom.

Santa Clara (Deák György): Először a nyolcadik helyen zárt, majd a második versenyében is akadtak problémák, azonban koraisága miatt pénzes helyre várom.

Fotó: Fias Bettina

SHARE THIS