/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Újonc háromévesek bemutatása – 04.25.

Az alábbi cikkünkben az április utolsó hétvégéjén starthoz álló, a Kincsem Parkban még nem futott hároméveseket mutatjuk be az idomári vélemények alapján.

Briliantina (Stanislav Georgiev): Tavaly is már tréningben volt, de növésben volt, így haza is vitték pihenni, februárban jött vissza. Jól dolgozik, ha minden rendben alakul az első három hely valamelyikére várom.

Mimi, La Manche (Pap Gabriella): Mimit egy gyengébb képességű lónak tartom, egészségügyi problémákkal is küzdött, ez nehezítette a felkészítését, emiatt áll még csak most starthoz.
La Manche egy nagy növésű csődör, még nagyon gyerek, de jó lónak tartom, jó eredményt várok tőle, nagyon bízunk benne.

Princess Passion (Ribárszki Sándor): Startgép problémája volt, itthon mindennap gyakoroltuk vele. Jól dolgozott, bízunk benne, hogy ezúttal a starttal sem lesz probléma.

Szurya (Balogh Heike): Tisztességes első versenyt várok tőle, a tapasztalatszerzés lesz a cél és az, hogy egészségesen jöjjön haza.

Missis Queen (Mucsi Enikő): Biztatóan dolgozik, valószínűleg hosszabb távon lesz eredményes, de az 1600 méter tökéletes kezdet. Dobogó környékére várom őt, küzdelembe érhet.

Fotó: Varga Tamás

SHARE THIS