/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Zirci Díjjal folytatódik a galopp szezon

Április utolsó hétvégéjén is starthoz állnak a telivérek, kilenc futamon át drukkolhatnak kedvenceiknek a lóverseny szerelmesei. Az eseményt 200 ezer forint jackpot teszi teljessé, a Kincsem+ futamot 15:15-kor futják majd 150 millió forint jackpottal.

A nap első futama az 1400 méteres Porvai Hendikep lesz hét indulóval. A nap második, negyedik és hetedik futamában a nyeretlenségét veszítheti el egy-egy szerencsés telivér. Az amatőrök is összemérhetik tudásukat 1400 méteren, a szaklap Rébék és Morvai Eszter párosának győzelmében bízik. A 710.000 forint összdíjazású Bakonyi Díjban kilencen küzdenek majd meg az első helyért, a Szépalmaipusztai Hendikepben nyolcan indulnak majd. 17:30-kor kerül lefutásra az Akli-Pusztai Hendikep. Zvarovska (6), Teddy Bear (8), Supergirl (4) és Dharma (1) győzelme sem lenne meglepetés.
A napi főverseny az 1900 méteres Zirci Díj lesz 50.000 Ft tét jackpottal. Az indulók között van az eddig hibátlanul teljesítő Sambo (5), a Derby harmadik Lucifer (2)  és a folyamatosan eredményesen szereplő War Master (1) is. Az idomári vélemények az E-Turfon és a Lóversenyfogadás facebook oldalán olvashatóak.

Kövesd a futamokat Te is online!

Versenyprogram

Fotó: Varga Tamás

SHARE THIS