/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Sambo tovább menetel

Április utolsó hétvégéjén kilenc futamban mérték össze tudásukat a telivérek, fogadási szempontból 200.000 Ft jackpottal számolhattak a játékosok.

A nap első futamát kis súlyával Police Cheif (Nagy Tamás) nyerte, ezt követően Briliantina veszítette el nyeretlenségét Benkő Ádámmal a nyergében pályafutása első versenyében. Az 1400 méteres Amatőrverseny Hendikepben a női lovasok kitettek magukért, az utolsó métereken dőlt el Serif és Takács E. Cseperke győzelme. A nap negyedik futamában Vendy Mast (ifj. Kozma István), a hetedikben Phillipines (Stanislav Georgiev) szerezte meg első győzelmét. A Bakonyi Díjban  Zaláné Nyulasi Fruzsina házi befutót ünnepelhetett Mr Penny (Nagy Tamás) és Shy Boy (Gönczi Rebeka) révén. Fél órával később Cenzor (Suták Csenge) remekelt. A 760.000 forint összdíjazású Akli-Pusztai Hendikepben Zvarovska (Goran Mesetovic) ért elsőként célba, őt Supergirl (Kelemen Zénó) és Teddy Bear (Suták Csenge) követte.
A nap zárásaként futották az 1900 méteres Zirci Díjat hét indulóval. A vezetést Lucifer (Suták Csenge) vette magához, azonban a befutóra érve többen is támadták. Sambo idomár-lovasával könnyedén az élre állt és hat hosszal előzte meg a mezőnyt, ezzel folytatva veretlenségi sorozatát, így a Tai Chi ivadék a derby esélyesek táborát erősíti. A második helyet Rebel’s Angel (Nagy Polett) szerezte meg, a harmadik helyre War Master (Stanislav Georgiev) ért oda.

Folytatás május 9-én a Hazafi, Nemzeti és Batthyány-Hunyady Díjjal!

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS