/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Nyitott versenynap szombaton


A javuló járványügyi adatok és a beoltottak magas száma miatt a Kincsem Park ismét kinyitja a kapuit. A május 1-i versenynapra az oltási igazolvánnyal rendelkezők jöhetnek be a Park területére és a velük érkező kiskorúak is. Nyitnak a kasszák és a Panoráma Étterem, az izgalmas versenyekről az ügetők fognak gondoskodni 8 futamban.
Már a próbafutamot is érdemes lesz figyelni, pályára lép a sérülés miatt sokat kihagyó Aurum Ville és a tavalyi legjobb hároméves Borutka.

Négy futamban lesz ezúttal is jackpot, 50-50.000 forint, az elsőben rögtön, itt a veretlen Bolygófény (3) folytathatja sorozatát, de Beyond The Limits (2) komoly ellenfelének tűik. A második futamban a remek négyéves Mangoraja (4) is folytathatja menetelését. A Nyeretlenek Versenyében Blazing Speed (6) és Calvin (3) lesz a legjobb esély. Az Orinoco Hendikepben élről Kovács Dóra idomítottja, Wonderchild (4), míg húszról Amaru Shakur (9) küzdhet a győzelemért. A hosszútávú Rocket Boy Hendikepben Pálinka (8) zsinórban harmadik győzelmére pályázik, míg az amatőröknél Violetta (6) és Fazekas Andrea a favorit. A nap utolsó jackpotos versenyében, a hetedikben Utódlótól (5) és Vakarcs RG-től várunk jó futást. A záró futamban pedig Ugolino Ans (8) lehet a legerősebb.

Szöveg: Krebs András

Fotó: Khol Károly

SHARE THIS