/ by /   A nap híre, Hazai ügető hírek / 0 comments

Sztárparádé szombaton!

 

Komoly hétvégével indul a május, a szombati ügetőn két ügető nagydíj és 10 futam lesz. Védettségi igazolvánnyal bárki megnézheti a helyszínen a legjobb ügetők küzdelmét. A sportélményt és a fogadás izgalmát 500.000 forint jackpot teszi teljessé.

A 14:00 órakor kezdődő verseny első nagy attrakciója a második és a harmadik futamban lesz, ekkor futnak az öreg klasszisok a Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékverseny 1. és 2. részében. A két előfutamból három-három fogat kvalifikálja magát a 18:00 órakor kezdődő fordulóstartos döntőre. A két 500.000 forintos előfutam után a legjobbak további 1,8 millió forintért és a dicsőségért küzdenek. Zitti Tutti, Valentino, Zapato és Gibson Boko egyaránt esélyesek a végső sikerre.
A nap negyedik futamában a jelenleg legjobb négyéves, a német tréningben álló Bugatti SS is starthoz áll. A legutóbbi 13,7-es formájával nagyon komoly esély, kíváncsiak vagyunk mit mutat a Kincsem Parkban az idei Magyar Ügetőderby egyik várományosa. A 16:00 órakor kezdődő Matucza Lajos Emlékversenyben sok komoly ló indul, többek között a szlovén bajnok Maugli, a kétszeres Nemzeti Ügető Liga nyerő Zsenerőz, de ott lesz a startnál Alfa Boy és a Marschall nyerő Victory Knick is.
A nap második felére is marad még nagydíj a Borostyánkőy döntőn kívül is. A legjobb háromévesek a Tippmix-Ferge László Emlékversenyben mérettetnek meg. A ranglistavezető és veretlen Csak a szél komoly tavalyi nyereménye miatt 40 métert ad fel az élről fordulóknak. Vajon folytatni tudja remek sorozatát Fazekas Imre idomítottja? 17:00 órakor minden kiderül.

Versenyprogram

SHARE THIS