/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Batthyány – Hunyady Díj

Május 9-én kerül megrendezésre az 1600 méteres Batthyány-Hunyady Díj 3.000.000 forint összdíjazással. A futamban hat lovat adtak indulónak, az alábbiakban az idomári vélemények olvashatóak.  

Bánk, Golden Sea (Stanislav Georgiev): Bánk tavaly megsérült a Derbyben, így öt hónapot pihent. Januárban kezdett el fokozatosan dolgozni, szerencsére minden rendben zajlott a felkészítése során. Még nincs top formában, de van benne klasszis, kelleni fog neki ez a verseny. Amennyiben minden rendben alakul az első öt hely valamelyikére várom.
Golden Sea felkészítése nagyon jól sikerült, a táv lehet, hogy kicsit rövid lesz neki, de ennek ellenére az első két hely valamelyikére várom.

Blazing Comet (Papp Gabriella): Nagyon jól dolgozott, jó formában is van. Erős mezőny gyűlt össze, az első két hely valamelyikére várom.

Charlie Firpo, Silver Pepper (Kovács Sándor): Jól dolgoztak, a felkészítésük is rendben zajlott. Tisztes helytállást, pénzes helyezést várok tőlük.

Wasmy (Soltész András): Nagyon jól dolgozott, jó formában van, kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a hétvége, pénzes helyezésben bízom. Nagyon erős a mezőny, kiemelkedően jó lovakkal.

Fotó: Turóczi Márk

SHARE THIS