/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Németországi magyarok

A szombati ügetőnapon nem akármilyen vendégei lesznek a Kincsem Parknak! Pekker György tulajdonos két, Németországban álló lova, Bugatti SS és Victory Knick is hazalátogat. A tehetséges négyéves a Magyar Ügetőderbyre készül, így remek alkalom lesz lemérni a Spartacus Ans Díjban, hogy hol is tart pontosan a pesti salakon. Legutóbbi berlini nyerő formája középtávra több mint bíztató, a 13,7-es kilométerátlag jelenleg magasan a legjobb a hazai tenyésztésű négyévesek között.
A tulajdonos másik nagy kedvencét Victory Knick-et a Marschall József Emlékverseny (Gr3) megnyerésekor  láttuk utoljára hazánkban. A jól megérdemelt téli pihenőjét követően egy hónapja versenyez, messze van még a csúcsformájától, ennek ellenére idei harmadik versenyében már számolni kell vele. Utolsó versenyét mi is közvetítettük, mely PMU futam volt április végén.
A két magyar lovat az állandó hajtójuk Thorsten Tietz kíséri el, aki a közelmúltban Bugatti SS kocsijában pályafutása 1.000 versenyét nyerte. A kiváló szakember további két lovat Bvlgari SS-t és Cheeky Brown-t fogja még hajtani a versenynapon.

SHARE THIS