/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Hazafi Díj

A hároméves kancák kiemelt versenyében, az 1600 méteres Hazafi Díjban tíz telivért láthatunk majd a startnál, a futam összdíjazása 2.800.000 Ft. Az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják.

A Memory (Maronka Gábor): Egy futása volt idén, pénzes helyezést várok tőle.

Catch Me (Suták János): Jól dolgozik, lehet hogy még egy futás elfért volna belé. Pénzes futásában bízunk.

Diadora Sts, Rébék (Kovács Sándor): Diadora sokat jött előre a Gróf Erdődy Rudolf Emlékverseny óta. A gyepet szereti, az 1600 méter is kedvező számára, az első háromba várom.
Rébék kapott egy felhozó versenyt, ami nem sikerült rosszul, most a táv és a gyeppálya jobb lesz neki. Munkában javulást mutat, pénzes helyre várom.

Envious (Berghoffer Szandra): Kondíciómunkákkal készült, kétszer már futott idén. A távot kicsit visszavettük, lehet, hogy ez egy kicsit gyors verseny lesz számára. Úgy gondolom, hogy képesség van benne, így teszünk egy próbát. Amennyiben az első öt hely valamelyikén végezne elégedett lennék.

Light Blue Sky (Fézer Róbert): Nagyon jól dolgozott, a legutóbbi versenye után jött előre. Az első három hely valamelyikére várom.

Miss Mystery (Stanislav Georgiev): Télen sokat jött előre, kapott egy felhozó versenyt, nagyon jó formában van. Az első három hely valamelyikében bízom.

Next Page, Szigliget (Ribárszki Sándor): Egyformán jól dolgoztak, egy futás már van a lábukban. Komoly ellenfeleket kaptak, de a döntőbe várom őket.

Qba Libre (Dejan Davidovic): Jól dolgozott, első futása lesz, bedobtuk a mély vízbe, de bízom benne, hogy jól fog futni.

Fotó: Keller Dániel

SHARE THIS