/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Székkutasi Díjjal folytatódik a galopp

Május 16-án vasárnap nyolc futammal és nyitott kapukkal folytatódik a galopp szezon a Kincsem Parkban, az eseményt 200.000 Ft jackpot teszi teljessé a fogadók számára. A lottózókban is elérhető Kincsem+-t a már megszokott módon 15:15-kor futják 150 millió forint jackpottal!

A nap első és második futamában egy-egy szerencsés telivér fogja elveszíteni nyeretlenségét. Az 1800 méteres Eleki Hendikepben kilencen állnak majd starthoz, Phillipines (8) és Vendy Mast (7) is győzelem után indul.
A napi főverseny az 1600 méteres 890.000 Ft összdíjazású Székkutasi Díj lesz. A szaklap Zaláné Nyulasi Fruzsina idomítottja, Mr Penny (6) mellett tette le a voksát, de a tavaly remek szezont záró Qngfu Panda (2), az idén már két versenyt nyerő Trip Jone Decerisy (1) és a Pozsonyban első győzelmét megszerző El Prado’s Joy (9) is remek esélyt képvisel. Az idomári vélemények a Lovifogadás Facebook oldalán és az E-Turfon olvashatóak.
Fél órával később az Árpádhalmi Hendikep indulói lépnek pályára, őket a Tompaháti Hendikep mezőnye követi. A nap nyolcadik futamával a nagyszerű szakemberre, Karaszek Sándorra emlékezünk, itt Nebáncsvirág (3) és Jozef Parigál párosa szerezte meg a favorit címet. Zárásként a Derekegyházi Hendikep indulói startolnak majd el.

Találkozunk vasárnap a Kincsem Parkban, a védettségi kártyádat ne hagyd otthon!

Versenyprogram

Fotó: ZL Photos

SHARE THIS