/ by /   A nap híre, Hazai ügető hírek / 0 comments

Borutka a napi főversenyben


Május 22-én szombaton nyolc futammal folytatódik a hazai ügetőszezon. A napi főverseny a Hitelező Díj lesz hat lóval, többek között az idei Magyar Ügetőderby egyik komoly várományosával Borutkával (4), akinek idén ez lesz az első versenye. A fordulóstartos futamban élről Zóna (1), Zitti Tutti (2) és Alfa Boy (3) fog indulni a négyéves kancával egy távról. A 700.000 forinttal díjazott versenyben húsz métert Promo Kemp (5) és Alexander U.R. (6) ad fel. Az előzetes esélyek alapján a komoly kihagyás után futó Borutka nincs könnyű helyzetben, mert a tréningtársa Alfa Boy és Zitti Tutti is remek formában vannak.
A hosszútávú Francis Diamond Díjban San Siro (6), Adamo Fling (5) és Bonaparte Boss (2) lehet a főszereplő a 600.000 forinttal díjazott versenyben, de a szlovén tréningből induló Bazsiville (7) más taktikával versenyezve képes lehet a meglepetésre és a javulásra.
A hatodik futamot is érdemes kiemelni, mert Mangoraja (3) most is jó esély és nyerhet, ebben Bolide Laksmy (6) és Bűbájos (7) akadályozhatja meg.
A nyolc futamos versenynap és a Panoráma Étterem oltási igazolvánnyal látogatható 14:00 órától. A versenynapot 200.000 forint jackpot teszi teljessé.
Versenyprogram

Fotó: Maróti Edit

 

SHARE THIS