/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Szenttamási Díjjal folytatjuk

Vasárnap izgalmas versenyekkel folytatódik a galopp szezon, kilenc futamban mérik össze tudásukat a telivérek, a fogadók 200.000 Ft jackpottal számolhatnak. A vasárnapi Kincsem+ játék izgalmait 300 millió forint jackpot fokozza 15:15-kor!

14:00 órakor a Turbó Hendikep indulói lépnek pályára, őket fél órával később a Törökszentmiklósi Díj résztvevői követik. A nap harmadik és negyedik futamában egy-egy telivér szerezheti meg első győzelmét. A nap ötödik futamában az amatőrökre szegeződik minden tekintet az 1600 méteres verseny keretein belül.
A napi főverseny az 1400 méteres Szenttamási Díj lesz 16:30-kor. Az idomárok hat lovat adtak indulónak, a szaklap Bánkban (2) bízik, de a szürke Silver Pepper (5) és Báthory (1) is beleszólhat a sorrendbe, bárki okozhat meglepetést. Az idomári vélemények az E-Turfon és a Lovifogadás Facebook oldalán olvashatóak.
Ezt követően a Gemini Hendikep indulói uralják majd a szintetikus pályát. A nap nyolcadik futama a másodosztályú Aréna Hendikep lesz, Last Stride (3) és Zvarovska (6) is győzelem után fut. Zárásként a Pünkösdi Hendikepet követhetjük figyelemmel.

Találkozunk vasárnap a Kincsem Parkban! A védettségi igazolványt is hozd magaddal!

Versenyprogram

Fotó: ZL Photos

SHARE THIS