/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Millenniumi Díj

Június első szombatján kerül megrendezésre az 1800 méteres 7 500 000 Ft összdíjazású Millenniumi Díj, nyolcan állnak starthoz. Az alábbiakban az idomári vélemények olvashatóak, Winter Tale kapcsán az előző futásai alapján olvashatnak véleményt.

Calabrese, Golden Sea (Stanislav Georgiev): Calabrese jól dolgozott, a felkészülése zavartalan volt, a pozsonyi verseny előtt volt egy patanyomása, így ez is befolyásolta akkor a felkészülését. Az első három hely valamelyikére várom.
Golden Sea felkészítése is rendben zajlott, győzelmet várok tőle.

Charlie Firpo (Kovács Sándor): Jól dolgozott, jött előre az utolsó versenye óta. A puha pálya kedvezne neki, az első három hely valamelyikére várom.

Near Poet (Maronka Gábor): Három hete áll a tréningemben, kondíció munkákat kapott, kicsit spóroltam vele, hogy frissebb legyen. A német formái alapján az első két hely valamelyikére várom.

Wasmy (Soltész András): Nehéz versenye lesz, ahogy a legutóbbi is az volt. Bízom benne, hogy az első öt hely valamelyikére odaér.

Impression (Dr. Ecsedi Ferenc): Impression célirányos felkészítését munkaformái visszaigazolták számunkra. Bízunk abban, hogy a Kincsem Díjban futott formáját túl tudja szárnyalni.

Mr Penny (Zaláné Nyulasi Fruzsina): Az év eleji két versenyét megnyerte, a harmadik alkalommal másként próbálkoztunk vele, ez sem volt rossz futás. A tulajdonossal közösen úgy döntöttük, hogy megpróbáljuk vele ezt a futamot, mivel herélt, így ez a lehetőség adódott. Ha minden jól alakul a harmadik helyet is el tudnám képzelni, most eldől, hogy milyen képesség van benne.

Winter Tale: Formában van, de nehéz feladatot kapott, csak komolyabb javulással számítana.

Fotó: Fias Bettina

SHARE THIS