/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Alagi Díj

 

Július 5-én a 2000 méteres 3 000 000 Ft összdíjazású Alagi Díjban tizenhárom telivért látunk a startnál. Turbináról a Turf alapján olvashatnak véleményt.

Arhimed, Menphis (Maronka Gábor): Arhimed állja a hosszabb távot is, a Nemzeti Díjban is meg voltunk elégedve vele. Hosszabb kondíciómunkákat kapott, nagyon tetszett neki, az első három hely valamelyikére várom. Menphist gyepen szerettük volna megnézni, ez nem valósulhatott meg az időjárási körülmények miatt. Az első öt hely valamelyikére várom, van benne tudás és javulófélben van.

Binabik, Shy Boy (Zaláné Nyulasi Fruzsina): Binabik még újonc nálunk, jó véleménnyel voltak róla az előző helyén, jól kezelhető ló. Látunk benne fantáziát, meglepetést okozhat, a Székkutasi Díjban második volt erős mezőnyben.
Shy Boy tavaly is mutatta magát, a táv kedvezni fog neki, szeret menni. Eddig kímélve volt, egyszer futott, bízunk benne, hogy eredményes lesz ebben az erős mezőnyben is.

Cenzor (Suták János): Jól dolgozott, jó formában is van. Bízunk benne, hogy méltó ellenfele lesz a favoritoknak, tisztes helytállást várunk tőle.

Eggi’s Choice, Grayscale, Shifting of Stukko (Stanislav Georgiev): Eggi’s Choice a Nemzeti Díjat követően kipihente magát, erős gyorsmunkát nem kapott, inkább kondíciómunkákkal készült. Ha jól alakul a versenye, akkor az első három hely valamelyikére várom.
Grayscale nem rég óta van nálam tréningben, kedden jöttünk vele gyorsmunkát, jól dolgozott. Az olasz formái alapján az első öt hely valamelyikében bízom.
Shifting of Stukko erősebb munkákkal készült, gyepen még nem futott. Ha az első ötben végez meg leszek elégedve vele.

Leader Bear (Ribárszki Sándor): Jól dolgozik, a versenyek terén sajnos peches volt idén, egyszer futott és nyert is, a Nemzeti Díjban a startgép incidens okán nem láthattuk. Ha a szerencse mellé áll pénzes helyezést csíphet el, nagyon erős mezőny gyűlt össze. 

Sambo (Bakos Gábor): Jól dolgozott, eredményes futást várok tőle.

Strong (Jozef Roszival): Nagyon jól dolgozott, erős a mezőny és a táv még kérdéses. Amennyiben pénzes helyezést ér el elégedett leszek.

Envious (Berghoffer Szandra): Jól dolgozott, frissen tartottuk. Egy pénzes helyezésben bízunk.

Turbina: Roppant meggyőző volt három héttel ezelőtt, most ismét hosszabbra próbálkozik, a legutóbb látottak alapján komoly figyelmet érdemel.

Fotó: Fias Bettina

SHARE THIS