/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Sambo vs. Eggi’s Choice?

Sambo

Ismét izgalmas hétvége előtt állunk, szombaton kilenc futamban mérhetik össze tudásukat a telivérek. A fogadási kedvet 200.000 Ft jackpot fokozza!

A nap első futama a 3200 méteres Krőzus Gátverseny lesz hat indulóval, őket a Dr Guru Hendikep résztvevői követik. 15:00 órakor kerül lefutásra a 2200 méteres Ostinato Hendikep 50.000 Ft Tét jackpottal. Fél órával később az amatőrök lépnek pályára, majd 16:00 órakor a kancák versenye következik, az 1.600.000 Ft összdíjazású Erzsébet Királyné Díj. 1600 méteren futják majd a Bárdosi György Emlékverseny Hendikepet, ahol hat telivért láthatunk majd a startnál.
A nap első kiemelt versenye az 1800 méteres 7.500.000 Ft összdíjazású Millenniumi Díj lesz, mely egyben Liga futam is. Erős mezőny gyűlt össze, a szaklap a klasszis kancát, Golden Sea-t (6) várja az első helyre, azonban vetélytársa, a tavalyi második helyezett Charlie Firpo (2) is ott lesz a startnál.
Az ötödosztályú Dunakeszi Hendikepben Goosebump (4) első hendikepjére készül, ami könnyen győzelemmel is végződhet.
Zárásként a 2000 méteres Alagi Díjban mérik össze tudásukat a legjobb háromévesek. A Nemzeti Díj nyerő Eggi’s Choice (4) és a veretlen Sambo (7) küzdelmére számíthatunk, eldőlhet ki is lesz a favorit a Derby és Divat Hétvége vasárnapi versenynapján, a 99. Magyar Derbyben. A 13 induló közül azonban bárki meglepheti a favoritokat.

Eggi’s Choice

Látogass ki Te is a Kincsem Parkba és szurkolj a kedvencednek! A belépés ingyenes, az esemény védettségi igazolvánnyal látogatható!

SHARE THIS