/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – 99. Magyar Derby

A 99. Magyar Derbyben 13 telivért láthatunk a startnál, az alábbiakban az idomári vélemények olvashatóak.

Arhimed, YoyobaMaronka Gábor

Arhimed eredményes futását várom, hosszú munkákat kapott. Véleményem szerint állni fogja a távot, lovasa is mellette szól, az első két hely valamelyikében bízom.

Yoyoba nemrég került hozzánk, nagyon szép volt a legutóbbi győzelme, arra a formára még rá tudott tenni. Gyorsmunkát nem mentünk vele a felkészítés utolsó fázisában. Az első három hely valamelyikére várom.

Binabik, Meglepetés, Shy Boy – Zaláné Nyulasi Fruzsina

Shy Boy az Alagi Díjban negyedik helyen végzett, őt gondoljuk a legjobbnak a három ló közül. Binabik ötödik volt az utolsó klasszikusban, most erős lovassal indul. Meglepetés esetében a tulaj kérésére indulunk, kondíciómunkákkal készült.

Eggi’s Choice, Shifting of Stukko, TervelStanislavGeorgiev

Eggi’s Choice jól dolgozott, rendben zajlott a felkészülése, a szokásos munkákat kapta. Ő a favorit, így papíron nyernie kellene, de a futamban bármi megtörténhet, remélem, hogy jól alakul majd a versenye. Shifting of Stukko kicsit később kezdett el versenyezni, télen vettük Írországban, majd a második versenye után másfél hónapot kihagyott. Már rendben van, jól dolgozott, a távval nem lesz gond, rutinos lovas lovagolja. Optimális esetben egy pénzes helyezést várok tőle. Tervel jól dolgozott, a tréning is rendben zajlott, a táv nem lesz probléma nála sem. Az első három hely valamelyikére várom.

Igazgató – Pap Gabriella

Jól dolgozik, jó formában is van. Erős mezőny állt össze, pénzes helyezésben bízunk és abban, hogy a távval sem lesz gondja.

Diadora Sts, Rosa Sham – Kovács Sándor

Diadora Sts-nek a távbírást még igazolnia kell. Bízunk benne, jó futást várunk tőle.

Rosa Sham megszokott lovasával indul, a távval véleményünk szerint nem lesz probléma. Pénzes helyezést várunk tőle.

Mystic Maleficent – Bakos Gábor

Jól dolgozott, a felkészülése rendben zajlott, eredményes futást várok tőle.

Teddy Bear – Suták János

A távbírásával nem lesz gond, bízunk az eredményes szereplésében.

Fotó: Apáti Judit

SHARE THIS