/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Magányos Díj

A hároméves kancák versenyében nyolc telivér fog starthoz állni, az alábbiakban az idomári vélemények olvashatóak, Juvenile-ről az eddigi futásai alapján olvashatnak véleményt.

Envious (Berghoffer Szandra): Rendben zajlott a felkészülése, frissen tartottuk. Jó lovast sikerült választanunk, úgyhogy az első két hely valamelyikében reménykedem.

Seventy Smile, Rébék, My Little Zazou  (Kovács Sándor): Seventy Smile még ilyen hosszútávra nem futott, erre készült kifejezetten. Nem olyan erős a mezőny, bízunk benne, hogy eredményes lesz.
Rébék sem futott még hosszútávra, munkában javulást jelez. Volt egy pataproblémája, abból nehezen jött ki. Zavartalan volt a felkészülése, bizalommal indul.
My Little Zazou mindig tűzközelben van, a gyeppálya és a hosszútáv kedvezhet neki.

Hungarian Legend (Molnár Gyöngyi): Nagyon jól dolgozik, kimondottan jól mozog. Az utolsó versenye óta sokat formálódott. Nagyon jó futást várok tőle, ha igazolja a távbírását, akkor az első három hely valamelyikére várom.

Phillipines (Stanislav Georgiev): Az első két futása szemellenzőben volt, munkában is azzal készült. Az utolsó versenye előtt munkában már szemellenző nélkül ment, de becsapott minket, versenyben nem ment egy lépést sem. A távval nem lesz gond, jó formában is van. Az első három hely valamelyikére várom, a Magyar Kancadíj a következő terv.

Stolen Time (Fézer Róbert): Kondíciómunkákkal készültünk, bízunk benne, hogy most már megmutatja a tudását a fantasztikus formában levő zsokéval.

Juvenile: Legutóbb győzni tudott Panyi Mátyással, a táv kedvezhet neki.

Fotó: Indrik Vivien Diána

SHARE THIS