/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek, Kiemelt Agár hír / 0 comments

Európa Derby Döntő ma este 18h-tól!

A pénteki Európa Derby Elődöntő futamok után vasárnap délután újra starthoz állnak a továbbjutott agarak, hogy a végső, döntő futamokban mérjék össze gyorsaságukat. A pénteki futamok sprintereiből az első és második helyezettek az Európa Derby Sprint Döntőben, a harmadik és negyedik helyezettek az Európa Derby Sprint Consolation futamban, az ötödik és hatodik helyezettek pedig az Európa Derby Sprint Invitation futamban mérettetnek meg újra egymással.
480m-en az első helyezettek, azaz 5 agár és az utánuk következő legjobb idő jutott be a vasárnapi Európa Derby Döntőbe, a maradék négy második helyezett agár és az őket követő két legjobb idő futja az Európa Derby Consolation-t, a maradék helyezettek pedig két Európa Derby Invitation futamban versenyeznek majd egymással.

Az elődöntők sem voltak izgalomtól mentesek, de a döntő futamok minden bizonnyal a végsőkig csigázzák majd mind a tulajdonosok, mind a nézők izgatottságát, hiszen borítékolhatóan óriási összecsapásoknak leszünk szem- és fültanúi.
Kezdés 18h-kor, várunk mindenkit nagyon sok szeretettel, ezt a napot semmiképp sem érdemes kihagyni!

Egy kis ízelítő a ma estéből:

Európa Derby Sprint Döntő részvevői:

 1. Mayki
 2. Evo
 3. Joes Cody
 4. Fernando Jet
 5. Voice
 6. Jessy

Európa Derby Döntő 480m résztvevői:

 1. Sight
 2. Baby Star
 3. Raven
 4. Komi – lejelentve
 5. Lucky
 6. Hero

Fotó: The Sighthound Photographer – Szilárd Simkó

SHARE THIS