/ by /   A nap híre / 0 comments

Ügető árverés szombaton

Az Ügetőtenyésztők Országos Egyesülete és a Kincsem Park idén ügető árverést rendez, ráadásul idén először élőben és online is lehet egyidejűleg licitálni. Ezzel a szervezők lehetőséget teremtenek azon vásárlóknak is, akik nem tudnak személyesen megjelenni az eseményen.
Azon érdeklődők, akik újak az ügető világában és szeretnének maguknak ügető lovat vásárolni és átélni az ügetősport csodálatos világát azok itt olvashatnak alapinformációkat az ügető fajtáról és a sportról. Az  új vevők és a rutinos vásárlók számára minden információ elérhető a http://www.ugetoarveres.hu/ honlapon.
A Regisztráció fül alatt találják az első lépésekről szóló információkat az online, illetve személyes részvételről. Az Útmutató gombra kattintva olvashatják az online fogadás menetét. Lehetőségük van előre megtekinteni a lovakat az Árverés fülre kattintva, ahol a ló képére lépve további információk olvashatók a kiválasztottról.
Az online licitálás 2021. szeptember 23. (csütörtök) 12:00-kor kezdődik.
A helyszíni árverés 2021. szeptember 25. (szombat) 12:00-tól a lovak felvezetésekor kezdődik. Az online beérkezett liciteknek megfelelően az aktuális ártól folytatódik párhuzamosan élőben és online az értékesítés a Kincsem Parkban.

Sikeres vásárlást kívánunk!

SHARE THIS