/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Gyors versenyek szombaton

A szombati nyitó ügetőversenyben Kokomo Harley (Antun Horvatski) ért haza Csípkedd Magad! és Nelstrong előtt. Fél órával később Be My Dream (Angyal Andor) volt a leggyorsabb, mögötte végzett Bailando és ChaCha. Óriásit hajrázott az utolsó métereken Cukrom (Papp István), így búcsúzott nyeretlenségétől. Csakúgy, mint legutóbbi nyerése alkalmával, most is startcél győzelmet aratott Tifany V. (Fazekas Imre).
Favorit győzelmet és taktikai versenyt hozott a Kincsem Park Kupa IX. Futama Hendikep, a 8 éves kanca, Beatriz Galindo A.T. (Kovács Sándor am.) ezzel pályafutása tizedik győzelmét zsebelte be. Bámulatos finisről gondoskodott a nagyon rutinos Pálinka (Nagy Ferenc II.) a Luca Hendikepben, támadta a favoritokat, majd látványosan utasította maga mögé a sokáig magabiztosnak tűnő Verbena SB-t, és Auróra-t.
Folytatta nyerő szériáját a Conway Hall apaságú Bolide Laksmy (Vejko Mazsity), a Football Díban. A befutóegyenesre fordulva a favoritok már tűzközelben voltak, Bolide Laksmy komoly támadást indított Bűbájos ellen, majd élre kerülve markáns győzelmet aratott. A dobogó alsó fokáért vívott küzdelemben végül a célfotón Bobby Fischer volt legelöl.

Meghatározó szerepet játszottak a favoritok a főfutamban. Az 1800 méteres Magyarországi Örmények Díjában Zóna sokáig diktálta az iramot, azonban az egyenesre fordulva Hico istálló kancája, Zitti Tutti (Vejko Mazsity) átvette a vezetést, könnyűszerrel és remek 15 töredékes idővel hagyott maga mögött mindenkit markáns győzelmet aratva, és ezzel a hajrával átlépte a 3,5 milliós életnyereményt is. Harmadik helyre a jó versenyt futó Philadelphia ért fel.

A nap záró futamában a nagyot küzdő Usain (Nagy Ferenc II.) diadalmaskodott, a dobogó alsó fokain Bezique Va Bene és Juliana osztoztak.

 

Folytatás október 2-án, szombaton 14:00 órától!

SHARE THIS