/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Light Blue Sky újabb sikere

Diadalmaskodott Mont Master (Kun Ferenc) a 13:00-kor startoló gátverseny mini mezőnyében. Búcsúzott nyeretlenségétől és könnyűszerrel hagyta maga mögött ellenfeleit a most debütáló Lavalon (Stanislav Georgiev), a dobogó alsó fokaira Touchdown Pass és Szegfű értek fel, fél órával később Catch Me (Májer Cintia am.) galoppozott át a célvonalon elsőként.

Favorit sikert hozott a Gróf Károlyi Gyula Emlékverseny, Dariya (Stanislav Georgiev) ért haza miután befutóegyenesre fordulva átvette a vezetést a remek versenyt futó Heehbie Jeebies-től. Harmadik helyen végzett Felicita Girl.

Stílusos győzelmet aratott Zvarovska (Kovács Milán), csakúgy, mint Seperate Opinion Díj nyerő Avoiding Water (Kolumbán Örs), a Németh Ferenc Emlékkupa V. Futama Hendikepben pedig Supreme (Hrubos Boróka am.) volt a legerősebb az utolsó métereken.

Ismét hozta az Imperiál Díjban nyújtott nagyszerű formáját Light Blue Sky (Jakub Pavlicek). A Gróf Széchenyi István Emlékverseny erős tempójáról Streif gondoskodott. Az egyeneshez érve elindult a pozícióharc, feltűntek a topfavorit Light Blue Sky színei is, majd 400 méterrel a célvonal előtt begyújtotta rakétáit és könnyűszerrel oldotta meg ezt a nagydíjat is. Mögötte végzett Streif és Rudaina.

A nap záró futamában Goosebump (Cserei Szabolcs) kerekedett felül a többieken, Aurora Borealis és Wasmy érkeztek meg mögé.

 

Galopp versenynap legközelebb október 3-án, a Nemzeti Vágta és a 100. Quatar Prix L’Arc de Triumph napján!

 

SHARE THIS