/ by /   Friss hírek / 0 comments

Ismerős lovasok és jackpot a Nemzeti Vágtán

Az idei Nemzeti Vágtán ismét több, a galoppsportból jól ismert lovas és munkalovas vesz részt. Az október 2-i, szombati előfutamokban találkozhatunk velük először a Hősök terén. Másnap a középfutamok és a döntő jön, utóbbi 17:00 órakor, melyre a fogadni is lehet tét, hely, befutó és hármasbefutó játékot. Nézzük meg hogy kik azok akik a Kincsem Parkban szereztek rutint az elmúlt években:

Tiszaladányt a versenyló felkészítésben már rutinos, korábbi vágta résztvevő Bálint Denis, Balatonalmádit a póni futamok révén is ismerős Mórocz Mercédesz, Adorjánt a két éve versenyző Rostás Zsolt, Csörögöt Baján Benita, Királyhalom községet Gulyás Szabolcs, míg Farkaslakát a Kincsem Parkban nemcsak sík, hanem ugróversenyekben is többször látott Tamás Csaba képviseli.

Idén Heves képviseletében indul Fantázia és Nagy Arnold összeszokott duója, akik a 2018-as és 2019-es Vágtát is megnyerték, idén pedig újra bizonyíthatnak.

Starthoz áll a 7. előfutamban Kovács Levente Őcsényt reprezentálva, Porva színeiben pedig a 2020-as döntő futam ezüstérmese, Földes Bence. Lova az a Ricardo lesz, akitől tavaly 0,36 másodperccel maradt el Galaxy nyergében.

Szabó Nikolett Szabadka, Balogh Luca Szuhakálló, Tóbiás Zsuzsi Vácduka lovasaként kvalifikálta magát a találkozóra.

A 9. előfutam indulója Kézdialmás versenyzőjeként Libertényi Péter, Szentegátért pedig a most is aktívan versenyző Szőke Dániel lovagol.

Megméretteti magát a 11. előfutamban az idei ugró championátust vezető Osztényi Zoltán Dunaszerdahely, és a tavaly először versenyző Garai Richárd is, Nyíregyháza képviseletében, az utolsó előfutamban Látrány lovasaként Kövesdy Zsolt indul.

SHARE THIS