/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Nyolc futam október 3-án, vasárnap 13:00-tól

Két újonc debütál a nyeretlen kétévesek versenyében, Boy Z (1) trénere elmondása alapján késői csikó, ám jól mozog, így elcsíphet egy pénzes helyezést. Az Anabaa Blue apaságú másik újonc, Tempó (8) Molnár Orsolya szerint korrektül dolgozott. A már futott kétévesek közül jó verseny van Mishie Bel (3) lábában, könnyen elképzelhető, hogy hazaér. Élete első startjára készül a negyedik futamban Samilla (10), akiről Puskás József elmondta, habár kissé idegesebb természetű kanca, jó képességű. Nehéz megjósolni mire lesz elég a munkaforma, hiszen nincs egyedül dolgozik, nincs viszonyítási alap. Dejan Davidovic idomítottja Zenrikó (6) is először lép pályára, aki egy rendkívül szép küllemű az tréner elmondása alapján, jól dolgozott de még elég gyerek.  A már futott lovak közül jó sansz Zinedin (7) és a már rutinos Watch Me Move (2).

Hét telivér méri össze gyorsaságát a Gáblik Antal Emlékverseny Hendikepben. A kiváló versenytechnikusról elnevezett futamban jó esélyt képvisel az Imperiál Díj negyedik helyezettje, It’s My Time (1) és istállótársa, Turn Me On (5), valamint az idén három versenyt nyert Bellissima Mia (4).

Kiemelkedik a hazai nyeretlen és hendikep versenyek közül a nap főfutama, az 1 600 000 Forint összdíjazású Báró Wesselényi Miklós Emlékverseny. Hat sprinter a startnál a kísérleti versenyben, a mezőny egyetlen kétévese Diablo Sts (6). Több stabil formákat futó lovat adtak indulónak, a szaklap az Overdose Díjban is bizonyított Marlont (2) favorizálja, ellenfele lehet a mindig hűséges Báthory (1). Fokozza az izgalmakat Diablo Sts jelenléte, hiszen így valamennyi lovat ostor nélkül lovagolják lovasaik.

 

Találkozunk vasárnap. A belépés ingyenes és védettségi igazolványhoz kötött.

SHARE THIS