/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Idomári vélemények a vasárnapi nagydíjak indulóiról

Szent László Díj       

Kovács-Bakos Szilvia
Golden Boy (1) sokat jött előre első futása óta, bízunk benne, hogy esetleg a favoritot is sikerül megverni.

Bakos Gábor

Maxim (2) jó munkák után áll starthoz, bízok tisztes helytállásában.

Stanislav Georgiev

President (3) rendben van, jó formának örvend, kedvezhet neki a puha pálya és a hosszabb táv, ha jól alakul a versenye győzelmét várom.

Stolen Dream (6) előző versenye nem alakult szerencsésen. Jól dolgozott, most kis mezőnyben jött össze, ez mindenképp előny, pénzes helyre várom.

Molnár Gyöngyi

Spartan Devil (4) első futása óta nagyon komolyodott és sokat jött előre. Tetszik az itthoni munkaformája, és mivel a Nyeretlen Kétévesek Versenye sem lett volna egyszerű feladat, utónevezéssel ezt a versenyt választottam neki. Zárómunkájában PowerDose-sal dolgozott, tetszetősen mozgott. Mindenképp pénzes helyre várom, de szerintem nem irreális gondolat az sem, hogy felállhat a dobogóra, bizalommal indul.

Maronka Gábor

Angel’s Secret (5) jó formában van, sokat jött előre előző futása óta, első háromba várom.

 

 

Kállai Pál Emlékverseny – Budapesti Díj

 

Pap Gabriella

Blazing Comet (1) komolyabb állatorvosi kezelésen van túl, de szerencsére minden jól sikerült. Eredetileg a Batthyány-Hunyadi Díjban szerettük volna futtatni, de akkor még nem állt készen, mostmár rendben van. Kedvezni fog neki az időjárás, szereti a hűvösebb időt, küzdelembe várom.

Maronka Gábor

Dante’s Peak (2) jó formában van, szereti ezt a mélyebb talajt, az első háromba várom.

Kreka István

Levendula (3) felkészülése zavartalan volt, a megszokott munkarenden nem változtattunk, frissen tartására koncentráltunk. Pályafutása legfontosabb és egyben legnehezebb versenyére készül, de reméljük, hogy most is megszokott formáját hozza. A pálya legjobb lovaival néz szembe, ahogy az elmúlt versenyeiben is, de bízunk nagy szívében és tisztes helytállásában.

Stanislav Georgiev

Ocasio Cortez (4) most jó formában van, a legjobb táv neki az 1400 méter. Zavartalan volt a felkészülése, kedvezhet neki a puha pálya, győzelmét várom.

Vain Hope (5) számára nem volt megfelelő verseny Olaszországban, ezért fut itthon. Ez lesz idén az utolsó futása, szerintem kicsit hosszú neki a táv, rég futott ilyen hosszú távon. Nincs olyan jó formában, mint nyáron, ha első háromban végez annak már örülök.

Kovács-Bakos Szilvia

Diablo Sts (6) egy hete állt starthoz, ott is jól futott, ha kipihente a magát, akkor pénzes helyezését várom, akár az első háromba is benne lehet.

 

Magyar St. Leger

 

Zaláné Nyulasi Fruzsina

Binabik (1) remek Kincsem díjon van túl és jó formában van. Nem okoz majd neki gondot a +200 méter. A táv kedvez nekünk, de Eggi’s Choice komoly ellenfél, a külföldi ló is kihívást jelenthet, de első háromba várom.

Pap Gabriella

Copadelmundo (2) jó felhozó versenyen van túl sérülése után, legutóbb is jól futott nagy súllyal. Jól dolgozott, kedvezhet neki a táv és a hűvösebb idő, pénzes helyre várom.

 

Dejan Davidovic

Draco (3) jól dolgozott, a távval nem lesz problémája. Habár nehéz feladatot kapott, bizalommal indul, szerintem ebben a versenyben is megállhatja a helyét.

Stanislav Georgiev

Eggi’s Choice (4) nagyot futott az öreg lovak és a külföldi konkurensek ellen Kincsem Díjban annak ellenére, hogy nem volt 100%-os.  Jó lesz neki a pálya, a távtól sem félek, most pedig majdnem teljesen rendben van egészségügyileg. Ha jól alakul a versenye győzelmét várom, ez az utolsó Liga Futam, így jó esélye van, hogy azt is megnyerje.

Shifting of Stukko (6) menedzsmentje úgy döntött megpróbálják vele a St. Legert. Rendben van a ló, jól dolgozik, de szerintem nem ez a távja.

Berghoffer Szandra
Envious (7) két hete futott, a táv és a lovas segítheti egy jobb helyezés elérésében.

 

Molnár Orsolya

Juvenile (8) múltkori futásától többet vártam. A táv mindenkinek új, de erősebb a mezőny, mint amikben eddig indult, ennek ellenére bármi megtörténhet.

SHARE THIS