/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Célfotó döntött a Pöstyén Díj dobogósairól

Remekül kezdett majd könnyű startcél győzelemmel szabadult meg nyeretlenségétől a nap első futamában Becses Fiú (Márton L.).  Óriásit csatázott az Amatőrverseny Hendikep I. Futamának befutó egyenesében Winoc SB (Iván Z.) és Zadar M (Gyolai Z.), utóbbi az utolsó métereken erősebb volt, így favorit győzelem született.

Célfotó döntött a nap főverseny, a Pöstyén Díj dobogósairól, szoros volt a küzdelem az első és a harmadik helyért is. A befutóegyenesig a későbbi harmadik helyezett Chicago (Nagy F. II.) diktálta a tempót, komoly támadást indított ellene a sokáig magabiztosnak tűnő Farinelli (Szennovitz A.), de Bo Capar (Fazekas I.) minden erejét összeszedve kívülről átszaladt a mezőnyön.

Később Timiko (Fazekas A.) aratott magabiztos győzelmet, ezt követően Magic Bucks (Kárai J.) hagyta maga mögött a mezőnyt.

Juhász Balázs házibefutóját hozta Marschall Norbert Emlékverseny – Amatőrverseny Díj. Acélos Fiú (Gáspár A.) fejhosszal volt előrébb Booby Fischernél (Fazekas A.), mögöttük orrhosszal Valerie As (Tänczer T.) végzett.

A mezőny végéről indult meg Bombay (Nagy F. II.), hihetetlen tempókülönbséggel szaladt át a Nebuló Díj mezőnyén, a következő futamban Zséda (Tänczer T.) közelített fokozatosan a vezetőló felé, majd a túlsó egyenesben élre kerülve már senki nem jelentett rá veszélyt.

Nevéhez hűen szökött meg a mezőnytől Ügyeske (ifj. Veres L.) , a nap utolsó versenyében pazar győzelmet aratott.

 

SHARE THIS