/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Idomári vélemény – Magyar St Leger

Copadelmundo korábbi késő tavaszi sérülését még Ribárszki Sándor idomításában pihente ki, nála kezdett dolgozni a gyógyulás után, ezt követően került hozzánk. – tudtuk meg Papp Gabriellától. – Jól sikerült a rehabilitációja, jól dolgozott, hosszú munkákkal készültünk.

Forrás: Qnphoto

Mindkét felhozó versenyében maximálisan mutatta javulását. Látszott, hogy a távval nem lesz gondja és úgy gondoltuk az erősebb tempóval sem, bírni fogja.
A fő célkitűzés az volt nála, hogy a lovas el tudja találni azt a sebességet, amit végig képes lesz tartani 2800 méteren. Ne mennyjen sokat helyből, nehogy a végén kifújjon. Copadelmundo szeret elől menni, ezt szerettük volna kihasználni, a szerencse is mellénk állt, nem zavarták a többiek. Ellenfélnek a két Georgiev idomítást gondoltuk, főleg Eggi’s Choice volt a rivális, de bíztunk a legjobbakban.

Forrás: Antal Zsuzsanna Photography

A következő feladatról még nem született konkrét döntés, szóba került a szintén 2800 méteres Lovaregyleti Díj itthon és külföld is, azonban ez még a jövő zenéje. Nagyon jó versenyt futott, minden erejét beleadva, így értelemszerűen elfáradt, és szeretnénk neki elegendő pihenőt adni.

SHARE THIS