/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Napos vasárnappal várunk

Szép őszi időjárást jósolnak a meteorológusok a hétvégére, így  ismét érdemes lesz kilátogatni a Kincsem Parkba október 17-én, vasárnap 13.00 órakor a galoppnapra.

Ezúttal kilenc futamban állnak starthoz a telivérek, a napot nyeretlen kétévesek nyitják délután egykor. A nyolclovas mezőny favoritja Different Illusion (5), de jó esélyt képvisel Cosmia (4) és Master of Win (7) is. Nyolc lovat adtak indulónak a nap második futamában, fél órával később izgalmas csatának nézhetünk elébe, hiszen tizennégyen küzdenek meg a Caissot Díj első helyéért.
14:30-kor indul a Kolosnémai Hendikep, az ezt követő Repülő Hendikepben nyolc sprinter méri össze gyorsaságát, a szaklap Nebáncsvirág (2) mellett tette le voksát. A nap végéhez közeledve először elveszti nyeretlenségét egy szerencsés telivér, majd következik a nap fő versenye, az 1 400 000 Forint összdíjazású Ászári Díj. Hat ló a startnál, a legjobb esélynek Silver Pepper (4) tűnik, de bárki behúzhatja a győzelmet.
A Tata – Remeteségi Hendikep Zárja a sort az utolsó futamban, a kilenc lovas mezőny favoritja Supergirl (3) és Kelemen Zénó párosa.

Találkozzunk vasárnap vagy kövesd a versenyeket online a honlapon, illetve a bet.lovi.hu-n! A versenynapon 200.000 Forint jackpot várja a fogadókat.

SHARE THIS