/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Favorit nap

A favorizált Vanderle (Nagy Ferenc II.) nyerte az ünnepi versenynap nyitó futamát, fél órával később Coach Degli Dei (G.Zolnaji) startcél győzelemmel mutatkozott be. Hosszú kihagyás után végig vezetve nyerte a Káma Hendikepet a nagy kedvenc, Vesna (Fazekas I.), az utolsó métereken Briliáns BD (Kárai J.) szorongatta, utóbbi rövid fejhosszal lett második. Harmadik helyre Beatriz Galindo A.T. érkezett meg.

Favorit sikert hozott a Kentish Boy Díj is, Bolide Laksmy (V. Mazsity) idei hatodik sikerét ünnepelhette a Hico istálló. A négyéves mén nagyon magabiztosan mozgott, ezzel a győzelmével átlépte a 2,5 Millió Forintos életnyereményt.

Andy Baby (ifj. Turbucz S.) diadalmaskodott a Segédhajtó Kupa IV. Futama Hendikepben, míg a Golden Lady Díjban Como Tiago (Fazekas I.) bizonyult a legjobbnak.

Értékes helyezések után tört meg a jég, az idei Magyar Ügetőderby másodikja, Bazsiville (id. M. Slavic) megszerezte idei első győzelmét a nap legrangosabb futamában, az Oguz Díjban. Nagy volt a küzdelem a helyezésekért, a dobogó alsóbb fokain Zóna és Zente osztoztak.

A népes utolsó előtti futamban újabb favoritsikert láthattunk, Ultimate Force (Angyal Andor) hosszú hajrával és kabinet hajtással előzte meg a rutinos Szacharin és Trencsén kettősét.

Az amatőrök zárták a napot. A kis mezőny ellenére szép küzdelem bontakozott ki, melyből Bizony ám nyert Fazekas Andrea rutinos hajtásával.

A következő ügető versenynap október 30-án szombaton 14:00 órától lesz!

 

SHARE THIS