/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Mágnás Miska és Calabrese az év utolsó galopp nagydíjak nyerői

Favorit győzelemmel kezdődött a galopp versenynap, Rémkirály realizálta esélyeit, könnyű győzelmet szerzett nyergében Jozef Parigállal.

Marlon (Gönczi Rebeka) továbbra is bomba formában van, könnyűszerrel hagyta maga mögött a mezőnyt a Kerteskői Díjban.

Beváltotta a hozzá fűzött reményeket Golden Boy (Jíri Palik) is, a Kerekes Gábor Emlékverseny – Magyar Kétévesen Nagydíja impozáns győzelmét hozta, fél órával később Fragile Planet (Suták Csenge) galoppozott át elsőként a célvonalon.

Hazaért Mágnás Miska (Martin Laube) a Kétévesek Kritériumában, élre állva remek tempót diktált, majd a befutó egyenesben könnyűszerrel védte ki a támadásokat, a dobogó alsó fokain Régi Csibész és Spartan Devil osztoztak.
Nagy küzdelem után Joaillier és Ördög Alen párosa győzekedmeskedett a Lovasutánpótlás Hendikepben, rövid fejhosszal maradt le tőlük Maxson Hill és Tornai Janka.

Calabrese (Stanislav Georgiev) nyerte a szezon utolsó nagydíját, a 3 000 000 Forint összdíjazású Lovaregyleti Díj utolsó háromszáz méterén már egyértelmű volt diadalma. A Croatian Owners Club négyéves heréltje ezzel a sikerével idén már több, mint 3 800 000 Forint nyereménynél jár. Második és harmadik helyre Avoiding Water és Agata Christie érkeztek meg.

Magabiztosan abszolválta Gerappa Sts és Kolumbán Örs duója a nap utolsó futamát, mögöttük Meglepetés és XMan ért fel a dobogóra.

Folytatás jövő hét vasárnap, a Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díjával.

 

Fotó: Antal Zsuzsanna Photography

SHARE THIS