/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Vasárnap 11:00 óra galopp

Kilenc futammal és 200 000 Forint jackpottal számolhatnak a galoppsport kedvelői vasárnap a Kincsem Parkban!

A versenynap 11:00-kor egy 2200 méteres hendikep futammal indul, fél órával később pedig az Original Hendikep nyolclovas mezőnye lép pályára.

Ezt követően a kétévesek uralják a szintetikus pályát, őket a Bényi Zoltán „Pinokkio” Emlékverseny résztevői követik. 13:00-kor egy szerencsés kétéves veszti majd el nyeretlenségét, míg a nap hatodik futama tizenegy telivér erőpróbája  lesz.

A napi főverseny az 1 400 000 Forint összdíjazású Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díja lesz, a szaklap Han Denever (3) és az idei Talent Díjas fiatal lovas, Kolumbán Örs párosa, La Lianga (5) és Szokatlan (6) mellett tette le voksát a tiszteletdíjas futamban.

Sorozatban a harmadik győzelmét szerezheti meg az ír import, Rosa Darte a II. osztályú Makaam Hendikepben, végül a záró futam főszereplői hároméves és idősebb telivérek lesznek, Szurya (7) – Pacsirta (3) – Hucsucso (4)  és Sir Sheldon (6) is felérhetnek a dobogó felső fokára.

Remek hangulat és szemet gyönyörködtető angol telivérek várnak vasárnap! Légy Te is részese az izgalmas futamoknak a Kincsem Parkban vagy kövesd az eseményeket online, a bet.lovi.hu-n!

A belépés ingyenes és védettségi igazolványhoz kötött.

SHARE THIS