/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Látványos versenyek szombaton

Látványos csatákról szólt a szombati ügető versenynap, a látogatók tíz remek futamban izgulhattak kedvenceikért a Kincsem Parkban.

Nagy küzdelem szemtanúi lehettünk az első futamban, melyből Zum Glück (Vekas Zoltán) került ki győztesként, a favorit Vitya (Lakatos Árpád) és Angelina Jolie (Wochner János) értek mögötte célba.

Elvesztette nyeretlenségét Khedira, míg hajtója, Hegedűs Sándor idei első győzelmét ünnepelte.

Sorozatban ötödik versenyét nyerte Bolide Laksmy idomárhajtójával (Vejko Mazsity) a Csantavéri Díjban, ezt követően El Valle Sagrado (Nagy Ferenc II.) hagyta hosszak özönével maga mögött a Joó Róbert Emlékverseny – Kétévesek Versenyének mezőnyét.

Hazaért Play The Game is (Vejko Mazsity) az UKSS-Beograd Díjban, míg a Dolovoi Díjban Carlos Fox (Nagy Ferenc II.) volt a leggyorsabb.

Diadalmaskodott Longines és Fazekas Andrea párosa az Adai Díjban, a Despotovoi Hendikepben pedig öt és fél hosszal végzett előrébb Very Nice Photo (Vezér Emese), mint a favorit Violetta (Goran Zolnaji). Harmadik helyre Vinifera M (Márton Lajos) érkezett meg.

Szinte már érezhette a győzelem ízét Amy Del Duomo (Vladimir Pribic) az 1 500 000 Forint összdíjazású Szabadkai Díjban, hiszen sokáig élen volt a finishben. Zante Font (Goran Zolnaj) volt az, aki meglepte az utolsó métereken, harmadik helyen Zsenerőz (Angyal Andor) végzett, rövid nyakhosszal maradt le a favorit Amy Del Duomo-tól.

A Zombori Hendikep zárta a napot, Vihar RG (ifj. Veres László) megállíthatatlan volt és hosszú idő után győzelmet könyvelhetett el magának.

SHARE THIS