/ by /   A nap híre / 0 comments

Nagy Tamás triplája

Hűvös, ködös idővel és egy szép My Little Zazou sikerrel indult a vasárnapi galoppnap. A második futamra már a köd is felszállt, így jól láttuk Cry of Joy és Suták Csenge nagy hajráját. A harmadik futamban már a nap is kisütött, ami elsősorban a Telivér Farmra és Éjkirályra vetült a Nyeretlen Kétévesek Versenyének II. részében. A negyedik futam, Jozef Roszivál számára házi befutót hozott, a jobb esélyt képviselő Jumeirah Beach könnyen nyert, csak úgy, mint az ötödikben Draco 1600 méteren. Ezzel a sikerrel A Telivér Farm is már a második versenyét nyerte a napon csak úgy, mint Nagy Tamás aki számára így egyre elérhetőbbnek tűnik a zsoké champion cím. Az amatőr lovasok versenyében a kis képességű lovak futamában az első hendikepjében futó Rain Man volt a legjobb Májer Cintiával.


A napi főversenyben a Jeney István Emlékverseny – Kincsem Park Díjában a két nagy favorit nagy versenyt vívott a győzelemért. A gyors lefolyás Avoiding Waternek kedvezett jobban és ezzel idei negyedik versenyét nyerte a fantasztikus vándordíj mellett. Az Olaszországot megjárt Arktiszra az utolsó métereken rászaladt a cseh vendég, Kenshibu. A nyerőt Nagy Tamás lovagolta, akinek ez már a harmadik siker volt ekkor.


A nap zárófutamában népes mezőny indult a szélsőségesen rövid 1000 méteres távon. A legjobb Forgiven lett Kelemen Zénóval Sweet Siccu előtt.
Folytatás jövő vasárnap a kapuzárón 11:00 órakor.

SHARE THIS