/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Idomár champion – Stanislav Georgiev

 

Idomár-lovasként versenyezve ebben a kategóriában is tarolt Stanislav Georgiev, 39 győzelmet könyvelhetett el magának idén, nyereménye 50 633 789 Forint.

Tíz nagydíj megnyerése fűződik nevéhez idomárként, a népes istálló húzólovai a klasszikus versenyekben folyamatosan jól teljesítő Eggi’s Choice, a Nemzeti Galopp Liga nyerője, Vain Hope és az egykori derbynyerő, Golden Sea voltak, de emlékezetes pillanatokat okozott a szezon közepén nyugdíjba vonult Overdose ivadék Cirfandli, Shifting of Stukko, Ocasio Cortez és Calabrese is.

Ígéretes kétévesek is akadnak idomítottjai közt, Dariya és a Tai Chi ivadék President is bizonyított a Kincsem Parkban.

Második helyen végzett Zaláné Nyulasi Fruzsina 16 győzelemmel és 25 747 000 Forinttal. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Shy Boy, a hazai tenyésztésű mén a 99. Magyar Derby és Kisbér Díj győzelmével és az ezt megelőző két versenyével összesen 8 942 000 Forint nyereményt gyűjtött.Egész évben talpon volt a Belracing istálló ménje, Binabik is, de Streif, Down Under, Turf Me On, Chin Chin és Mr Penny is 1 millió forint felett keresett.

25 győzelemmel lett harmadik Kovács Sándor, idei nyereménye 24 400 722 Forint.  Diadora STS Kancadíj győzelme és Derby ötödik helye is emlékezetes volt, de a család saját tenyésztésű kancája, Simply the Best és a hűséges sprinter Báthory is szép sikereket ért el.

Maronka Gábor negyedik helyen zárta az évet, 22 225 988 Forintot keresett és 14 első helyet szerzett. Klasszis kancájuk Crushing Power javarészt külföldön versenyzett, szép helyezéseket ért el Milánóban és Rómában. Helyt álltak a Székely istálló lovai is, Han Denever és Avoiding Water átlépte a kétmillió forintos nyereményt.

20 279 364 Forintos idei nyereménye révén az előkelő ötödik helyen végzett Pap Gabriella. Blazing Comet Káposztásmegyeri Díj diadalma és Copadelmundo Magyar St. Leger bravúrja is gyarapította számláját, de istállójában számos hasznos telivér bizonyított, 26 győzelmet ünnepeltek idén.

SHARE THIS