/ by /   A nap híre, Hazai ügető hírek / 0 comments

Erika Díj szombaton

Jön az idei ügetőszezon harmadik versenynapja. A napi főverseny, a fordulóstartos Erika Díj lesz 16:00 órakor. A hat lovas mezőnyben a legutóbb végig vezetve nyerő Anybody (2) élről indulva most is remek esély, de Firefly Shadow (1) és Adamo Fling (3) sikere sem lenne meglepetés.

A versenynap Khán Hendikeppel indul 14:00 órakor, ahol Bronz Boy (1) és Angelina Jolie (2) sikerére lehet számítani. A Gesztus Díj tízlovas mezőnye fogadási szempontból is érdekes lehet, a második soros Csábító R. hiba nélkül a győzelmet is megszerezheti.

Az Amatőr Kupában 100.000 Forint lesz a jackpot, Ugolino Ans (1), Australian Gold (3) és Apollo Creed (5) küzdelmét várjuk. Fél órával később a Sámán Díjban Creatine (7) győzelemmel korrigálhat. A versenynap másik jackpotos versenyében Joker Díjban Pig Ben Pax (4) tavaly évvégi jó átlagformáját győzelemre válthatja.

A 17:00 órakor induló zárófutamban Berill Lady (5) Varga Sándorral újabb dobogós helyezést szerezhet, ami a kár a győzelmet is jelentheti a számára.

A versenynap 14:00 órakor indul, a belépés díjtalan, de védettségi igazolványhoz kötött.

 

SHARE THIS