/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Alakul a létszám, készen áll a paddock

A második edzésnapon (ahogyan az várható volt) egyre többen próbálkoztak a boxból való indítással, de voltak, akik továbbra is kézből engedték agaraikat. Mért idők tekintetében a Ganyecz Mihály tréningezésében levő Lulu teljesített a legjobban rövid távon 16,84-el, az összesen 19 résztvevőből, bár közülük 7 nyitott boxos volt és többeknek volt ez az idei első pályára lépése.

Összesen 43 kutya érkezett az edzésre, ami tekintve, hogy még mindig sokan alusszák téli álmukat, egy remek létszámnak mondható. Ez a tény kezdi előrevetíteni, hogy idén sokkal szűkebb kategóriák és még izgalmasabb, kiegyenlítettebb versenyeknek nézhetünk elébe.

Eközben már használatba vehető a 60 boxos paddock.

A fotón Tenczel Gábor kis Prestige-e ücsörög nyugodtan az egyik ketrecben, noha voltak, akik stresszesebben reagáltak a bezártságra, azért a többség egész rendesen viselkedett. A jövőben a versenyre való megérkezés után mérlegelés fog következni, majd a futamok szerinti box beosztásnak megfelelő ketrecekbe kell tenni a kutyákat, ezután a tréner már csak akkor léphet be a paddockba, ha eljött a versenyszámuk ideje.

Érdemes tehát az edzések alkalmával legalább egy kis időre betenni az agarakat már most, hogy minél előbb komfortosan érezzék magukat és ne legyen hátrány számukra az idegen hely a versenyen. Hisz ne feledjük, már egy hónap sincs és “showtime”!

@meglioracing

👑 #greyhound #greyhoundracing #greyhoundlove #greyhoundtraining #kincsempark #greyhoundtrack #meglioracing #fy #fyp #speed #start

♬ Middle of the Night – Speed Songs & Viuviu Chan

http://www.meglioracing.hu/

https://www.facebook.com/thesighthoundphotographer

 

 

SHARE THIS