/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Esős és szeles szombat

A zord idő sem zavarta meg a német tréningben álló kiváló ötévest, Bugatti SS-t (Thorsten Tietz), aki biztosan nyerte a szombati ügető versenynap fő futamát 18,1-es időteljesítménnyel. A 700 000 forint összdíjazású Imike Díjban Pekker György ötévese idei negyedik győzelmét szerezte meg. A nyerő mögött is esélyesek végeztek, Zitti Tutti (Veljko Mazsity) és a szlovén vendég, Krack du Clocher (Vito Sadl).

A versenynapról elmondhatjuk, hogy összességében favorit győzelmek jellemezték, Diófás (Varga Sándor) búcsúzott nyeretlenségétől a nap elején, majd Villeneuve (Miskolcsik Valentin) ért haza. Emlékezetes Dynamo (Thorsten Tietz) sikere a Háremhölgy Hendikepben, miután nagy hajrával ért haza. A versenynapon Csábító R. (Zoltan Ozvar), VAQU Em. Q (Csordás Emil), Bombay (Nagy Ferenc II.) és Valentino (Miskolcsik Valentin) is hazaért.
Ki kell emelni Always Winner és Dénes Ákos győzelmét. A fiatal segédhajtó pályafutása első győzelmét aratta édesapja, a háromszoros Magyar Ügetőderby nyerő hajtó, Dénes Áron sárga-fekete dresszében.

SHARE THIS