/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Draco zsinórban harmadik versenyét nyerte

Az újonc Senorita Rapido remek versennyel mutatkozott be a Kincsem Parkban, gyenge kezdés után nagyon jó volt a befutóban és nyert az első futamban.

Némi meglepetést hozott a Porvai hendikep, az ebben a kategóriában újoncnak számító telivérek jól mozogtak, Frangipani rutinos lovasával biztosan verte Sin Lee Loht.

Dame Shelby jobb írországi számával és a Kishuszár Vágtáról ismert Éles Virággal start-cél győzelmet aratott.

Ha kis mezőny van, akkor szinte mindig jön a meglepetés. Most is jött. Expect No Mercy nem kezdett jól, sokat ment kívül újonc lovasával, ennek ellenére magabiztosan győzött.

A napi főverseny, a Zirci Díj startja előtt leszakadt az ég. A zuhogó esőben sokáig Teddy Bear vezetett, majd a befutóban Draco és Trigger nagyobb sebességre kapcsolt és egymás között döntötték el a versenyt. Draco már elsőre remek formával és győzelemmel jelentkezett és zsinórban harmadik versenyét nyerte.

Az Akli-Pusztai Hendikepben megint jött a meglepetés. Új taktika és lovas World Hunternél és rögtön jött a remek futás és a győzelem a tréningtárs, Stolen Dream előtt.

A következő két verseny nagyon fölényes győzelmeket hozott. Next Page folyamatosan javul és a mezőny végéről megindulva iskolázta le a mezőnyt.

Irdatlan eddig nagyon peches volt, így érthető, hogy lovasa semmit sem bízott a véletlenre, aminek egy hatalmas hendikep győzelem lett a végeredménye.

A nap utolsó futamára a Nap is kisütött, a népes nyeretlen mezőnyben Sorento volt a legjobb és visszaverte Masamód támadását.

A következő galopp nap május 8-án lesz a Kincsem+ Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show záró napján

SHARE THIS